• Hey, it's Isabelle
facebook

Lájkold az oldalt a Facebookon is, hogy le ne maradj a legújabb bejegyzésekről. :)

 
you know my name?

Blog ► Iza ► Érd.   Log in


Üdvözölök minden idetévedő lelket. A nevem Isabelle, Törökroszágban lakom, tizenkilenc éves vagyok, és ez itt az én igencsak sok témát bontogató blogom. Nagyon szókimondó vagyok, mindenről megvan a véleményem, és azt el is mondom, ha kell nyersen. Foglalkozom írással, foglalkozom zenével, design készítéssel, és emelett rengeteg buta, és elgondolkodtató dologgal. Ezeket szeretem ide felfirkálni, és ha téged érdekel, várlak sok szerettel vissza, illetve nyugodtan írj kommentet, chatbe, akárhova, mert imádok barátkozni. :)

 
Csit Cset

Egy blogger van, Isabelle

Cserét nyugodtan lehet kérni!

 
Címkék
 
Kedvenceim

                          

 
weekly

 
about site
Téma Blog
Admin Isabelle
Nyitás 2017.03.07
Kredit Kreditelek!
Kód Nikkii & Gergõ & Efruse
Email izzyy762@gmail.com
 
Blog plusz
Friss bejegyzések
2017.06.16. 23:45
2017.06.12. 18:55
Friss hozzászólások
 
visitors
Indulás: 2017-03-07
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

 

whats going on?

Goodbye, The Vampire Diaries

2017.03.12. 02:06, Isabelle
http://kepkezelo.com/images/37jj1vn4ms50h3rt23g8.jpg

Valójában nagyon terveztem a mai napra írni, de rohadtul nincs energiám.

Azért nincs, mert ma, azaz mostmár tegnap, mivel hajnal 4 óra van, véget ért egy korszak az életemben. 

Nem szeretném újból leírni, és ismét végig bőgni az éjszaka további részét, ezért a hivatalos Nina Dobreves oldalamról, bemásolom ide nektek, remélem nem baj. Mégmindig, ugyanúgy érzek, és mégmindig rengeteget sírok, és nem tudom mikor fog abba maradni ez a dolog. Lesz majd egy külön bejegyzés arról,pontosan miért volt nekem ennyire fontos ez a sorozat, és akkor megérthettek mindent. De addigis, 

GOODBYE, THE VAMPIRE DIARIES

FIGYELEM! SPOILER!

És akkor most. Most jöhet a búcsúbeszéd. 

Nagyon nehéz ezt a bejegyzést megírnom, ugyanis ez a sorozat tette ki az életem óriási részét. Ez a sorozat volt az első, ami annyira magával húzott, hogy nagyon nehéz ebből kimászni. Ez a sorozat, rengeteg mindent adott nekünk rajongóknak.
Megtanította azt, hogyan legyünk erősek mint Elena Gilbert.
Megtanította azt, hogyan legyünk túlélők, mint Katherine Pierce.
Megtanította azt,hogyan legyünk jók, mint Stefan Salvatore.
Megtanította,hogyan uralkodjunk magunkon, mint Damon Salvatore.
Megtanította,hogyan legyünk önfeláldozók, mint Bonnie Bennett.
Megtanította hogyan legyünk nyitottak, mint Caroline Forbes.
Megtanította, hogy mindig bízzunk a szebb jövőbe, mint Enzo.
Megtanította, hogyan áljunk ki magunkért, mint Matt Donoven.
És nem utolsó sorban, hogyan szeressük a családunkat, a barátainkat, és azt, hogy az igaz barátok sosem hagynak cserben minket. 

Igazságszerint, nagyon nehéz megszólalnom ez a rész után, és fogalmam sincs hol kezdhetném. Nem szeretnék mindent lelőni, vagy pontosan percre mindent leírni, hanem nagyvonalakban, azokat a dolgokat, amiket én szerintem illene kiemelni. 

Just friends

2017.03.10. 16:38, Isabelle
http://kepkezelo.com/images/w4qidfiapwt65oxevcpk.png

Csak barátok.

Mint a címből is kiderült, ma szeretnék kitérni a fiú-lány barátságra. Előre leszögezem, hogy ez a téma nagyon megosztó, és nekem nagyon negatív véleményem van evvel kapcsolatban, viszont a jó hír, hogy a cikk végén találhattok pár tanácsot, lányoknak, és fiúknak is egyaránt, hogyan kerülhettek ki a barát zónából, és egy kis motivációt arra, hogyha bekövetkezett az amire már az emberiség 70%-a számít, egy fiú-lány barátságban, azaz, a szerelem, akkor miért is mondjátok el a másiknak.

Igen. Nem hiszek a fiú-lány barátságban. Egyáltalán nem. Valóban, kiskorban lehet fiú barátod, lány barátod ha fiú vagy, de ez nem mehet egészen felnőtt korotokig.Ha mégis, akkor sok szenvedésnek lesztek kitéve. De kezdjük az elején.

Top 10-es Instagram lányok

2017.03.09. 14:56, Isabelle
http://kepkezelo.com/images/akcvgp5317c72fksa2ru.png

Nos. Elérkeztem a következő bejegyzésemhez, amire a témát nem volt nehéz kiválasztanom. Vannak azok a bizonyos TABU témák, amik miatt azért nem beszélünk, mert nem akarunk irigynek tűnni. De könyörgöm, itt nem az irigységről van szó, hanem az elnyomásról. Hogy miért? Szokásos kérdést felvetően, "sosem leszek olyan jó mint ők". 

Az élet apró szösszenetei

2017.03.07. 20:29, Isabelle
http://kepkezelo.com/images/wpccp0qkbqcc68g1xw66.jpg

Köszöntök mindenkit, a nyctophilia.gp oldalon!:)

Ezennel, újra, ismét megnyitok egy kaput, de sok mindent úgysem tudok erről mondani, úgyhogy kezdjük is egy apró szösszenettel.

Sokszor gondolkodom azon, hogy lehetséges az,hogy nem ismerjük önmagunkat. Bizony, vagyunk így páran. Ha megkérdezik mit szeretsz csinálni, arra még válaszolunk. Ha megkérdezik mi a kedvenc színed, arra is válaszolunk. Viszont ha azt kérdezik meg,hogy mit vársz az élettől, leblokkolunk. Nem tudjuk. Nem tudjuk mit várhatunk el, és mi az amire számíthatunk belőle. Sokan azt gondolják,hogy az önismeret csak majd sok tapasztalat után kerül előtérbe, és majd ha "felnőttek" leszünk, akkor már mindent tudni fogunk. De ez nem így van. Lehet mögötted millió tapasztalat, lehet mögötted bármekkora tragédia, csak az esetből tanultál. És nem abból, hogy ki vagy te valójában. Természetesen, tippelni tudunk. Én is, ha meglátok egy embert az utcán, talán megtudom állapítani milyen ember ő. A járásából, az öltözködéséből, a szemeiből. De sosem fogjuk igazán megismerni egymást, és önmagunkat sem. Az élet mindig hozhat olyan fordulatokat, amikben teljesen másképp reagálunk az elvártaknál. Teljesen másképp állunk ahhoz a dologhoz, mint ahogy elképzeltük hogy fogunk állni. 

Folyton tükörbe nézek. Folyton az jár a fejemben, ha valaki megkérdezi, mit várok az élettől, mi értelmeset mondhatnék, mint a hülye álmodozásaim. De tudom,hogy egy nap majd fogok tudni válaszolni. Nem tudom, mikor jön el az a nap, és nem tudom hogyan, miként, de tudni fogom mit várok el az élettől, és a körülöttem lévő emberektől. 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |