Csit Cset

Egy blogger van, Isabelle

Cserét nyugodtan lehet kérni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
whats going on?

Őszintén - Hazudok mindenkinek

2017.06.10. 22:18, Isabelle

Tartozok nektek egy bejegyzéssel,hogy mégis hova tűntem ennyi időre. 

Úgy döntöttem,megosztom veletek az elmúlt hetek történéseit, illetve azt hogy hogyan éreztem magam az elmúlt hetekben, miért nem volt egyáltalán erőm írni, vagy üzenetekre válaszolni, vagy kommentekre. 

Kezdjük az elején, lehet hogy nagyon megfogom bánni hogy ezt ide ki írom, lehet hogy valaki visszafog vele élni,de nem érdekel. Akinek annyira kedves és cuki élete van hogy az enyémmel olyan szinten foglalkozzon,hogy bekavarjon,annak csak gratulálni tudok. 

Ugye már tudjátok hogy kettő hónapja van barátom. Nos, nekem az elmúlt 2-3 hét nagyon nehéz volt, mert valamilyen lelkiválságon mentem keresztül. Konkrétan, Instára se posztoltam sokat, mysztorizni se sokat mysztoriztam, sőt, szinte semmit. Mondhatni szépen hogy "eltűntem". Egyedül a chatcsoportban voltam aktívabb, mert nem szerettem volna ha bárkinek is leesik hogy valami nincs rendben, pedig valójában nagyon nem volt,és még mindig nincs. Úgy gondoltam nem akarom halogatni tovább a dolgot, nem akarlak megváratni titeket,mert ígyis naponta átlagban 50-en feljöttetek,és ugyebár így a semmiért.

Najó, nagyn durvának hangzik így, mintha valaki meghalt volna, annyira azért nem vészes, de mégis kihat a mindennapjaimra,és a párkapcsolatomra is.

Az igazság az,hogy nagyon nagy önbizalomhiánnyal szenvedek. Önarckép zavarral, és már senki sem tud rajtam segítni azt hiszem. Tudom hogy most mondogatjátok hogy "Hát de mér? Pedig olyan szép vagy".

Egy kérdés.

Az Instagramon ki nem az?:/ Sminkben ki nem az? Magamat járatom le ezzel a poszttal, de őszintén szólva van egy két személy az életemben jelenleg, akik olyan odabökősen át akarják adni,hogy "Hát de neked tökéletes életed van, mit sírsz?" 

Nos gyerekek, minden amit láttok,minden csak egy álca. 

Reggel felkelek, tükörbe nézek, elborzadok, és inkább futok a szobámba kisminkelni magam, és próbálok valamit kezdeni magammal, felhúzom a fekete ruhákat hogy karcsúsítsanak, és hogy mindenki azt gondolja milyen faszán nézek ki. Ha ez még nem lenne elég, gyors nyomok egy selfiet abból a szögből, amelyikből a legjobban nézek ki, rápakolom a filtereket a képemre, és felteszem Instára. Aztán csüggedt fejjel a fürdőbe megyek és sírva lemosom a hazugságot magamról.

Igen. És tudjátok mit? Rengetegen ezt csinálják, és tudjátok, ezt nem szabadna szégyellni. 

Nem szabadna szégyellni azt akik vagyunk. Tudom hogy nagyon nehéz, én is ezzel küzdök, de ha már én nem vagyok elég erős ehhez, legyetek ti azok, és mutassatok ti példát. 

Tudom hogy kurva szar,amikor felnézek Instára és a keresőbe mindenhol az agyonbaszott lányokat látom, óriási mellekkel, vékony csípővel, óriási kerek seggel, tökéletes arccal, tökéletes hajjal, és igen, engem is elkap az ideggörcs,hogy én sose fogok úgy kinézni. 

És én őszinte leszek, lehet hogy vannak köztetek olyanok akiket követtem Instán, de kikövettem majdnem minden olyan embert akit ismerek. Ha haragudni akartok, csak tessék, nyugodtan kikövethettek, de egyszerűen nem volt életkedvem nézni a tökéletes életeket.

Bár én is ezt posztolom,de higyjétek el, koránt sem tökéletes az életem.

És akkor kitérnék arra az oldalra, hogy mi váltotta ki belőlem az önbizalomhiányt, és lehet ez lesz az amit megfogok bánni.

Visszatérnék az első sorokra, tudjátok, van egy barátom kettő hónapja. Írtam nektek a tökéletes kapcsolatról, írtam a szerelemről, és igen, rettentő szerelmes vagyok, talán pont ez a baj.

Talán ennyire még sosem voltam, és ennyire még sosem éreztem a megfelelési kényszert. Ennyire sose akartam még senkinek sem megfelelni, mint neki. Tudom hogy jönnének a tipikus "Dehát ha veled van biztos megfelelsz neki" mondatok, de biztosan tudjátok milyen érzés az,amikor tudjátok hogy jobbak is lehetnétek, csak nincs rá lehetőségetek, vagy időtök, vagy pénzetek, vagy bármi, és egyszerűen teljesen úgy érzem hogy ő túl jó hozzám. Nem tudom miért érzem ezt. És most csak a kinézetre mondom, mert belsőleg azt hiszem én is megadom neki azt amire neki szüksége van. 

Csak a kinézetet ha nézzük, egyszerűen... 

Rosszul érzem magam mellette. Tudom hogy ez nem minden, és ne kövezzetek meg, de ti is tudjátok hogy a 21. században, 2017-ben igenis mennyire számít. Csak márkás ruhái vannak, mindig úgy öltözködik,hogy így, meglátom és így végen van kb. És érzem azt hogy én nem tudom azt a színvonalat hozni mellette, mint amit más tudna. 

Mindenhol megnézik, gyerekek, mindenhol. Utálok az utcára menni vele, najó nem utálok, de nagyon rossz érzés hogy bárhova bemegyünk, minden szem rászegződik. És tudjátok mennyire szar? Én meg vörösödöm el, azt se tudom hova nézzek, nem szeretem ha más mellettem feltünő. Oké, beképzelten hangzik, bocsi, oroszlán a horoszkópom, de egyszerűen én érzem magam zavarba, pedig aztán olyan tényleg ritkán van. 

Najó. Nem tudom már mit is akartam ezzel a poszttal kifejezni, de lényegében annyi,mert már megint nincs semmihez kedvem, hogy most nem vagyok jól. Jól jönne egy kis támogatás, egy kis hátba-fejbebaszás, hogy felébresszetek, és jó lenne ha megértenétek, és nem támadnátok hogy "Jaj de nagy problémád van" stb., mert tudjátok, mindenkinek vannak nagyobb bajai is, csak azokat nem teszi ki a világhálóra. Még ezt sem szerettem volna, de úgy gondolta hogy egye fene, lesz ami lesz a reakciókból, meglátjuk, de remélem megértitek, és ezért nem voltak posztok, mert harcolok jelenleg magammal, küzdök a testemmel, diétákkal, edzésekkel.

Ja, és még hogy még boldogabb legyen ez a poszt, elmondom hogy jövő héten fogunk utoljára találkozni,mert aztán megyek Magyarországra, [Bloggertalit amúgy ha valakit érdekel, akkor adok infókat, és találkozhatunk,nem muszáj csak bloggereknek lennetek, olvasók is lehettek:3] és aztán jön a másik fél családom ide ki nyaralni, és messze fogunk utazni nyaralás miatt, aztán ő megy nyaralni a családjával és pont elkerüljük egymást, szóval fasza lesz. A közös nyaralás meg még várat magára, már ha megérjük. Na mindegy.

Csak ennyit szerettem volna mondani, és köszönöm hogy itt vagytok nekem,és puszilok mindenkit. <3 

10 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.06.11. 20:45
Isabelle - Szerk.

Jaj Ninaa!

Annyira szeretlek téged is, és köszönöm minden egyes sorod! Igen, sokan meglepődtek, hogy nekem ilyen problémám van, mert azt hiszem amúgy életemben most titkoltam el először valamit mindenki előtt. És köszönöm hogy így itt vagytok, és támogattok, tényleg rengeteget jelent nekem, és egyszerűen érzem az élet nagy értelmét, amikor ilyen kommenteket kapok tőletek, hogy még valahol a világban vannak emberek akik szeretnek. :) 
És nagyon fontos hogy a párodtól megfelelő dícséretet kapj, és örülök ha sikerült túltenned magad ezen a korszakon!
Köszönöm hogy itt vagytok nekem <3 Szeretlek titeket <3

Idézet
2017.06.11. 20:25
Ninaa

Először is: BUTA VAGY! Másodszor: Sajnálom, hogy önértékelési problémáid, megfelelési kényszereid vannak, mert egyáltalán nem kéne, hogy legyenek! (Sőt, senkinek se kéne ilyennel foglalkozni, szeretnie kell önmagát mindenkinek)

Sajnos átérzem, mert nekem is hasonló problémáim voltak tinikoromban, de ahogy telt múlt az idő és mondogattam, hogy el kell fogadnom magam, mert nem lesz jó vége.. valahogy sikerült elérnem azt, hogy szeressem azt, aki vagyok. Bár ez lehet annak is köszönhető volt, hogy a páromtól nagyon sok dicséretet kaptam. Remélem Te is el fogod érni ezt a pontot. Természetesen midnenkinek vannak problémái, vagy olyan dolgok, amiket nem szerete magában, de mégis.. 

Sosem gondoltam volna, hogy Te ezt érzed, tényleg nagyon eltitkoltad, ami szintén egy nagyon nagy probléma, mert az, hogy elfojtod, amit érzel, az a későbbiekben nagy kárt okozhat. Legközelebb tudod, hogy itt vagyunk, sokan vagyunk akik szeretnek és nyugodtan mond el mi bánt, biztosan megpróbálunk segíteni!!! ♥

Egyébként egyetértek a csajokkal: a fullos pasid mellett, te egy fullos csaj vagy!

Idézet
2017.06.11. 19:27
Isabelle - Szerk.

Kedves Anna!

Elképesztő milyen motivációt tudtál nyújtani ezzel a kommenttel. Köszönöm! Teljesen igazad van, és a kis kalapács ahol megütötte a fejemet, az a "Túl rövid az élet ahhoz hogy.." kezdetű mondat volt, ami teljesen elgondolkodtatott. Hogyha folyamatosan ezzel harcolok, azaz magamban ez a megfelelési kényszer zajlik le, már sajnos észrevettem, és rajta kaptam magam azon, hogy nem tudom élvezni az életnek azok pillanatait amit valóban élveznem kellene. Ilyen például egy séta, egy fagyizás, egy vacsora a barátommal az étteremben, mert valóban betegesen folyamatosan azon vagyok hogy jól nézzek ki,megfeleljek,szépen egyek,szépen sétáljak, satöbbi. És rávilágítottál arra,hogy ha folyton ezen agyalok, elmegyek magam mellett, és az élet és a szép pillanatok is elmennek mellettem, mert nem arra figyelek amire kellene.

Szóval, nagyon szépen köszönöm a kommentedet,és hogy időt szántál rá hogy ezt megoszd velem/velünk!:)

Plusz,egy kis utóirat. Nem is baj ha nem sminkelsz. ha tehetném, én is visszamennék a 14 éves énemre,és nem kezdeném el. Sajnos a smink is egy idő után függővé tesz, és már nem tudod elképzelni a mindennapjaidat nélküle. Úgyhogy, nem baj ha nem kezdted el!:) Büszke lehetsz magadra!:) 

Még egyszer köszönöm,és további gyönyörű estét kívánok!:)

Idézet
2017.06.11. 15:51
Anna

Szia!

Én szerencsésnek mondom magam, hogy pont megúsztam ezt az instás hype-ot (meg a velejárókat), alapjában véve el vagyok magammal, nem vagyok az a >fullos csaj< típus, de nem érzek belső indíttatást, hogy azzá váljak. 

Nagy változást jelentett az életemben, mikor Pesten elkezdtem egyetemre járni. Azt gondoltam, hogy most majd biztos többet fogok adni a külsőségekre, de nem így lett. Csak különleges alkalmakkor sminkelek (de már annyira kijöttem a rutinból, hogy akkor is kétszer meggondolom :D). Akinek a smink a reggeli rutinjához tartozik, az az egyetemre is úgy jár be, de sok szaktársam van, aki egyáltalán nem (vagy csak minimálisan) sminkel és vagyunk ezzel így egy páran.  Az egyetem nem arról szól, hogy kirakati babaként beüljek egy órára, hanem hogy megszerezzem azt a tudást... hogy vizsgaidőszakban ne kelljen uv-ra mennem xd Viszont két éve vagyok kollégista (2-3 másik emberrel osztoztam egy szobán) és emberileg nagyon sokat fejlődtem. De ez én vagyok. Csak arra akartam rávilágítani, hogy azért még 2017-ben is akadnak ilyen példányok.

Sok minden rajtad múlik! Én is voltam már olyan helyzetben, hogy valamivel szemben megfelelési kényszert éreztem, vagy csak szimplán túl nagy figyelmet szenteltem valaminek. Ilyenkor fontos, hogy tisztázd magadban, hogy ha van egy ilyen hype, akkor feltétlenül csinálni akarod-e? Mert ha jól érzed magad tőle, akkor miért ne? Ennél ne csak a végeredményt vedd figyelembe, hanem azt is, hogy magát a folyamatot élvezed-e? Mert ha örömet okoz neked, ha fontos neked, az meghatározó lehet.  Ha csak nyomást és hiányt érzel miatta, akkor érdemes újragondolni. Ha szándékosan lányokat keresel az instagramon  akiknek tökéletes alakjuk van és látszólag mindenük meg van, meg fogod őket találni. Főleg az instagramon miért ne találnád meg őket? Tökéletes táptalaj nekik.  Az élet nem elég hosszú ahhoz, hogy olyanra áldozd az idődet, amitől csak kevesebbnek hiszed magad. Én speciel pont olyan közegben vagyok az instagramon (is), ahol a többiek nem a tökéletesen megkomponált képeiket rakják fel, hanem inkább amolyan életképeket. És ez nagy különbség szerintem.

Közben egy kommentben olvastam, hogy igazából a párodnak sem igénye, hogy külsőleg a toppon legyél. Szóval ez valahol benned gyökerezik, tehát magadnak is kell vele megfelelned. Nekem is voltak korábban anyagi jellegű problémáim, nekem is megvoltak a magam kis harcai, nem jártam el szórakozni és új ruhákat sem engedhettem meg magamnak. Ilyenkor nagyon fontos, hogy hogyan állsz hozzá a saját helyzetedhez, vagy frontálisan szembeállítod magadat azzal, amid nem lehet, vagy keresel valamit, amivel helyettesíted. Fontos, hogy megtanuld magad olyan dolgokkal körülvenni, amitől neked jobb lesz a közérzeted és teljesebbnek érzed magad. És valahol ez a nyitja annak is, hogy elfogadd saját magadat.

Idézet
2017.06.11. 14:38
Isabelle - Szerk.

Kedves Jóakaró! :)

Nagyon szépen köszönöm a soraidat, és az őszinteségedet. 

Igazságszerint világ életemben szegény voltam régen, és nekem egyáltalán nem számítanak a külsőségek, de a rengeteg megaláztatás ezt hozta magával, hogy most amikor már 'nagy vagyok' én akarok megfelelni másoknak. Sajnos. De teljesen igazad van, a pszichológus-pszichiáter nem megoldható dolog, mivel itt kint még ha el is tudom mondani mi a bajom, akkor nem fogom megérteni. De nem is szeretnék járni,azaz igazság. Sok mindennel megküzdöttem az évek során, úgyhogy hiszek magamban hogy ezzel is megfogok. A barátom mindig elmondja nekem,hogy őt egyáltalán nem érdekli hogy nézek ki. Mindig próbál bíztatni, és látja rajtam a kétségbeesett döntésképtelen arcot amikor akarok venni egy ruhát, és folyamatosan az ő szemeit figyelem hogy neki tetszik-e, ha neki nem tetszik de nekem igen akkor sem veszem meg. Tudom,nagyon rossz szokás, mert így azt gondolná az ember hogy nem lehetek önmagam mellette. Belsőleg teljesen önmagam lehetek, amiért hálás is vagyok, a külső már más kérdés. De persze, értem, és teljesen egyetértek minden soroddal.

Köszönöm hogy időt szántál rám, kedves jóakaró idegen! És várlak vissza a következő témához is!:) <3

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE