Csit Cset

Egy blogger van, Isabelle

Cserét nyugodtan lehet kérni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
whats going on?

Őszintén - Mit várok el egy kapcsolattól, egy férfitől?

2017.06.16. 23:45, Isabelle

Elérkeztem egy újabb bejegyzéssel, ami egy nagyon hirtelen ötlet lett. Néztem egy videót, egy cutecouple videót, és rájöttem arra, hogy mennyit változtam az évek során a kapcsolataimat nézve. Bevallom őszintén, sokáig küszködtem ezzel a témával, ugyanis sokáig fogalmam sem volt hogy mit várok el, mire van szükségem, mi tesz boldoggá. 

Viszont, azt hiszem erre az időre már megértem annyira, és ismerkedtem meg beszélgettem már annyi fiúval, hogy ez szépen kifejtődjön, és hogy rájöjjek arra nekem mire is van szükségem. Azért éreztem szükségesnek megírni ezt a posztot, mert talán segítségetekre lehet, ha még ti sem tudjátok pontosan hogy mi az ami kell nektek. Szóval,fogjátok fel egy kis tipp adónak, és annak hogy higyjétek el, ha elkell jönnie elfog jönni! 

Előszöris, kezdeném az elején. A kapcsolataim nagyrésze óriási kudarcba fulladt, és körülbelül majdnem az összes exemmel csúnya összeveszéssel vetettünk véget a kapcsolatunknak. Ez természetesen, nyomot hagyott bennem, bár nem titok, mert titkolom, hogy én gyerekkoromban rengeteg veszekedést hallgattam végig, ami azt hiszem nagy hatással volt a mostani énemre, a mostani idegállapotomra, mert nagyon hamar nagyon feltudom húzni magam kis apróságokon is.. Aztán, hiába mondom hogy úrinőnek kell lenni minden helyzetben, van amikor nálam is elpattan a húr és a káromkodási szótáram határtalan. Több nyelven is. :D Persze, ez nem etikus, és tudom hogy szörnyen kiábrándító, és rajta vagyok az ügyön..

A kapcsolataimban rengeteget hibáztam én is, ezt bevallom szépen és nőiesen, és rengeteg mindenre tanítottak, amiket ha jól érzem, akkor talán a mostani kapcsolatomban tudok érvényesíteni. Számomra egy kapcsolatban nagyon-nagyon fontos a kommunikáció. Az, hogy megtudjunk minden problémát beszélni. Ebből a szempontból (is) nagyon összeillünk a párommal, de ezeket az elkövetkezendő  sorokban a páromat félreteszem, és tényleg olyan dolgokat írok le, amik számomra fontosak. Természetesen ez nem azt jelenti hogy benne nincsenek meg ezek a szempontok, hiszen ha nem lennének valószínüleg nem lennék vele. :) 

A kommunikáció nekem azért fontos, mert életem 'nagy' kapcsolatából ez hiányzott a legjobban. Nem szeretem az olyan embereket, akik amikor a probléma van, inkább behúzódnak, és nem akarnak róla beszélni. Viszont az olyan embereket sem szeretem, (és lehet ezzel egyedül vagyok) akik éppen akkor abban a pillanatban nem akarják megbeszélni, hanem majd ha 'lenyugodnak'. Számomra ez olyan, hogy majd ha fél óra múlva leülünk megbeszélni, akkor olyan mintha felmelegíteném a töltöttkáposztát. Kellemetlen. Inkább akkor, és abban a pillanatban, akkor is ha dühösek vagyunk. Bár, tudom hogy a düh nem a legjobb pillanat megbeszélni főleg egy sorsdöntő dolgot, de akkor sem szeretem utána órákkal, vagy napokkal. Legyünk tiszták, és őszinték. 

Elvárom egy kapcsolattól azt, hogy inspiráljon. Talán, nekem ez a legfontosabb dolog egy kapcsolatban. Olyan típusú ember vagyok, aki csak az olyan dolgokat viszi véghez, amit nagyon szeret, vagy ha olyasvalakiért teszi akit szeret. Nagyon fontos az,hogy inspiráljon engem a párom abban, hogy napról napra jobb ember legyek. Hogy tanuljak tőle. Hogy inspiráljon arra, hogy akarjak lenni valaki. Példaként, a mostani párom mellett éreztem igazán azt,hogy életmódot szeretnék váltani. Elhagytam a cukrot, a kenyeret, és edzésbe is keztem, ami jelenleg szünetel igaz, de folytatni fogom mindenféle képpen. Fontos számomra az,hogy az amit teszek, vagy az amit én csináltam, elismerést kapjon. Inspiráljon abban hogy megtaláljam önmagamat, hogy tudjam mi az ami tetszik, mi az ami nekem fontos. És azt hiszem, egy jól működő kapcsolatnak ez egy nagyon fontos alapja. 

Ha valaki szerelmes, ha valaki kapcsolatban van, ugyebár szokták mondani, hogy fájdalommal is jár. Idézőjelben. Nos, számomra fontos hogy csak olyan fájdalommal járjon, ami nem egy egetrengető dolog. Szomorkodjak azért mert hiányzik, szomorkodjak mert éppen nem ír, vagy nem hív fel, de ne szomorkodjak azért,hogy talán hazudik-e, vagy hogy talán hol van, kivel van, megcsal-e. Azt hiszem ezt természetesnek veszi mindenki, az egymásban bízást, viszont sokszor elkövetjük azt a hibát egy rosszul működő kapcsolatban, hogy megpróbáljuk elhitetni saját magunkkal, hogy a személy akit szeretünk egy jó ember, és hogy bízunk benne. Holott, egyáltalán nem.. Csak könnyebb elviselni a fájdalmat amit a személy okoz nekünk, és így becsapjuk saját magunkat, és a körülöttünk lévőket is ahelyett, hogy kilépnénk. Sajnos én is csináltam ezt, és visszagondolva teljesen felesleges volt. Fontos, hogy tényleg megbízz az adott személyben, és hogyha azt mondja hogy kimegy a barátaival, akkor ne az legyen az első gondolatod hogy 'Jaj lehet hogy találkozik lányokkal' hanem az, hogy reméled jól fogja magát érezni, és hogy várod vissza, haza. Ilyenkor jössz rá valójában, hogy igenis megbízol a párodban, és azt hiszem ez a kapcsolatotokban egy mérföldkő, amikor őszintén kitudod ezt mondani. 

Egy férfitől elvárom, én legalábbis, hogy ne legyen papucs. Tudom,közhelyesen hangzik, de higyjétek el, ilyenben is volt részem. Utálom, ha egy pasinak nincs saját véleménye, nincs egy kicsit karakáns stílusa, amivel igenis megmondja neked hogyha elbasztad. Másképp, hogyan inspirálhatna? Ha mindig mindenre azt mondja hogy 'Igen szivem, ebben jól nézel ki.' 'Igen szivem, finom lett.' 'Igen szivem, nekem is tetszik/nekem sem tetszik.' Akkor hol van az a kis plusz, amiből tanulhatnál? Én ergo, szeretem ha egy pasi vezet, és igenis megmondja a véleményét. 'Figyelj szivem, ez szarul áll. Vegyél fel más valamit.' Ebben semmi nincs. Ezzel nem azt mondta hogy csúnya vagy, vagy hogy dagadt vagy, egyszerűen csak nem előnyös számodra azaz adott ruha például. Vagy túlfűszerezted a kaját, és nem az ő ízlése. Így lehet igazán megismerni a másikat, nem úgy hogy mindig mindenben egyetértetek. 

Azt had tegyem hozzá, hogy azért az sem igaz hogy az ellentétek vonzzák egymást. Lehet hogy egy kis ideig vonzzák egymást, de hosszútávon nem lesz közös érdeklődési körük, ami azt is hozhatja, hogy közös baráti körük sem lesz, így nem fognak tudni elmenni együtt egy olyan helyszínre, dologra, ami mindkettőjüknek tetszik, hanem csak kompromisszumok kompromisszumok hátán. És ez sem jó.

A következő fontos dolog nálam, a kompromisszum, és a ... Hát, nevezzük szabadságnak, de erre is kitérek hogy miért így mondom. Természetesen minden kapcsolatban fontos a kompromisszum, és az hogy megpróbáljatok megfelelni egymásnak. Ha nem szereti hogy dohányzol, akkor menj ki az udvarra, szívd el cigid, menj be, moss fogat, és csak utána puszild meg. Tök alap. Ha nem szereted hogy sörözik, ne sörözzön előtted, vagy pedig mosson ő is fogat. Jó, hülye példák,de értitek. Az élet apró területein (is) fontos a kompromisszum, mert másképp nem fogtok tudni együtt élni, ha netalántán addig eljuttok. A szabadságot pedig azért mondtam így, mert mint tudjátok nekem egy Török barátom van ugyebár, aki mellett hát, mondhatni nem sok szabadságom van. Azaz, nem mehetek ahova akarok,amikor akarok, nem beszélgethetek fiúkkal, nem találkozhatok fiúkkal, nem öltözhetek bárhogy, tehát elég sok feltételnek megkell felelnem mellette DE, nem bánom. Sokkal fontosabb nekem az hogy ő van, mint hogy legyen másik 3 fiú haverom, akik bármikor hátbaszúrhatnak. Nem fontos nekem hogy mutogassam magam, és a buli sem fontos számomra. Az ilyen kapcsolatokhoz azt hiszem megkell érni, felkell valamennyire nőni, mert ahogy látom a mai világban a mai 16-17 évesek nem lennének képesek változtatni az életükön, lemondani a bulikról, vagy a pasikkal való flörtölgetésekről egy fiú miatt. Természetesen, átlagban mondom, akinek nem inge, tudjátok.. Viszont,valamilyen magánszférára, magánéletre nekem is szükségem van, ami mellett ez jól társul. Megkérdezi persze hogy mit csinálok, stbstb. De nem olyan drasztikusan, hogy kellemetlenül keljen éreznem magam, és egyáltalán nem olyan mintha 'figyelne'. Úgyhogy mindezek mellett, a saját kis szférám megmaradt, és a saját kis lány barátaimmal való beszélgetések is.:)

Számomra egy férfi legyen kiegyensúlyozott. Legyen hobbija, legyen életcélja, és ne csak úgy... 'legyen'... A nagyvilágban. Lássam azt,hogy igenis megvan hogy mit akar, küzd a céljáért, és nem adja fel. Szeresse a családját, a gyerekeket, és szeressen utazni. Akarja látni a világot, és ne adja annál lejjebb mint ami lehetne. Sokszor említettem nektek hogy számomra a pénz igenis fontos tényező. Nos, egy kapcsolati esetben nem, ugyanis nem szeretek eltartott lenni, és nem is akarok. Az én saját pénzem a fontos,és az hogy nekem legyen, de azért én dolgozzak meg, vagy rosszabb esetben kapjak anyáéktól. :D

Nekem az is fontos egy férfiben,hogy szeresse a természetet és az utazást. Tudjunk menni a hegyek közé sátrazni (spoiler :P), tudjuk menni hajókázni, kirándulni, képeket készíteni, és csak simán elengedni magunkat és jólérezni magunkat a természetben. :) 

Hirtelen nem tudom mit írhatnék még, de kíváncsi vagyok hogy nektek mi fontos egy párkapcsolatban, egy pasiban, úgyhogy írjátok meg nekem kommentben, illetve azt is, hogy a fent felsoroltak közül mivel értetek egyet,és mivel nem. :* 

További szép estét,és sok sok ölelést nektek :*

Még nincs hozzászólás.
 

Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE